Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Garnáti po čertovsku

fotka Garnáti po čertovsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Garnáti po čertovsku :

18 ks garnátů  | 4 limetky  | 2 stroužky česneku  |  zázvor  | 2 lžičky zeleného pepře  |  mletá paprika  | 2 lž vody  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Garnáti po čertovsku :

Garnáty zbavíme hlav a oloupáme je. Dbáme na to, abychom neodtrhli i ocásek. Hřbet podélně rozřízneme. V misce smícháme šťávu ze 4 limetek, 2 rozetřené stroužky česneku, 2 lžičky čerstě strouhaného zázvoru, 2 lžicky zeleného pepře, mletou papriku, 2 lžíce vody a olivový olej a vytvoříme tak marinádu, ve které necháme garnáty macerovat aspoň 30 minut, miska musí být zakryta průsvitnou folii. Okapané garnáty opečeme v troše olivového oleje. 1 minutu z každé strany. Ihned podáváme


Fotky receptu Garnáti po čertovsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Garnáti po čertovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !