Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Losos Teriyaki s pórkem

fotka Losos Teriyaki s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Losos Teriyaki s pórkem:

800 g filetů z lososa (bez kůže)  | 4 lžíce soj. omáčky  | 4 lžíce kečupu  | 2 lžičky rýžového octa  | 2 lžíce hnědého cukru  | 2 stroužky česneku  | 8 lžic oleje  | 800 g pórku  | 2 červené chilli papričky

Postup přípravy receptu Losos Teriyaki s pórkem:

CHilli papričky podéolně rozřízneme, očistíme od semínek a nakrájíme na tenké proužky. Pérek očistíme a nakrájíme na kolečka.
Filety z lososa položíme do nekovové nádoby. Smícháme soj. omáčku, kečup, ocet, cukr a utřený česnek a touto marinádou lososa přelijeme. Marinujeme min. 30 min.

Na 4 lžících oleje osmahneme pórek (nejlépe ve woku). Hotový pórek (Asi po 10 min. na středním plameni) vyjmeme z pánve a rozdělíme na předehřáté talíře. Do pánve nalijeme zbytek oleje a ne něm opečeme porce lososa vč. marinády a chilli papriček.
Hotové filety rozdělíme na talíře s pórkem a podáváme.


Fotky receptu Losos Teriyaki s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos Teriyaki s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !