Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filé v bylinkové krustě

fotka Rybí filé v bylinkové krustě
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rybí filé v bylinkové krustě:

1 kg filety z rybí tresky  |  česneková pasta  |  provensálské koření  |  olej  | 3 vejce  |  polohrubá mouka

Postup přípravy receptu Rybí filé v bylinkové krustě:

Rybí filé namažeme z obou stran česnekovou pastou, posypeme provensálským koření. Obalíme v mouce, dále ve vajíčku a dáme na rozpálený olej. Podáváme s bramborem.


Fotky receptu Rybí filé v bylinkové krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filé v bylinkové krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !