Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňákový pekáček

fotka Tuňákový pekáček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tuňákový pekáček:

250 g tuňáka (čerstvý očištěný filet nebo i z konzervy)  | 200 g makaronů  | 250 ml mléka  | 1 sáček žampionové krémové polévky  | 250 ml neslazeného kondenzovaného mléka  | 150 g storuhaného sýra, nejlépe typu čedar

Postup přípravy receptu Tuňákový pekáček:

Makarony přepůlíme a uvaříme na skus podle návodu. Z mléka, kondenz. mléka a instantní polévky uvaříme "polévku", vmícháme tuňáka a makarony a směs přendáme do připraveného pekáčku. Posypeme sýrem a necháme zapéct na 180°C asi 20 - 30 minut.


Fotky receptu Tuňákový pekáček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňákový pekáček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !