Ostružiny - pro pochutnání i zdravíOstružiny - pro pochutnání i zdraví Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? SuperStar 2015 přináší řadu novinekSuperStar 2015 přináší řadu novinek Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.09. 2015
Dnes má svátek Adéla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rychlá, levná a dobrá buchta

fotka Rychlá, levná a dobrá buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rychlá, levná a dobrá buchta:

1 Hera  | 2 lžíce kakaa  | 1 hrnek vody  | 2 vejce  | 2 hrnky cukru  | 2 hrnky polohrubé mouky  | 1 kypřicí prášek  | dle potřeby: strouhaný kokos na posypání

Postup přípravy receptu Rychlá, levná a dobrá buchta:

V hrnci necháme rozpustit heru, přidáme kakao, vodu, cukr a necháme povařit, cukr se musí rozpustit. Odstavíme, nalijeme hmotu do hrnku. Do zbytku přimícháme (šlehačem) zbylé přísady, polohrubou mouku, vejce, kypřicí prášek. Nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech a pečeme cca 15 min. Až je buchta upečená vyndáme z trouby a polijeme nálevem, který jsme si odlili do hrnečku, posypeme strouhaným kokosem.

Fotky receptu Rychlá, levná a dobrá buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychlá, levná a dobrá buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !