![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 04. 2025 Škola vaření
Jemná chuť, lahodná křehkost a výjimečné výživové vlastnosti – chřest je právem označován za krále jarní zeleniny. Po staletí byl považován za luxusní pochoutku a dodnes si drží své místo v nejlepších …více»
|
![]() |
14. 04. 2025 Škola vaření
Přemýšlíte, jak překvapit, a hlavně nasytit vaše strávníky? Pořád probíráte nové recepty? Už nehledejte a vyzkoušejte osvědčené klasiky, ale nově s kuřecím mletým masem. Mleté maso je velmi …více»
|
![]() |
29. 03. 2025 Škola vaření
Když vaše tělo zatouží po očistě a přílivu nové energie, přichází čas zamyslet se nad celkovým životním stylem. Položte si otázku: ”Co mohu začít dělat jinak?”. Jjídlo, pohyb, spánek, zdravé vztahy …více»
|
![]() |
17. 03. 2025 Škola vaření
Rádi si na pokrmu pochutnáte, ale nechcete trávit v kuchyni zbytečně více času, než je nutné? Ideální surovinou pro vás tak bude zdravé a lehce stravitelné mleté kuřecí maso, kterým nadchnete celou …více»
|
![]() |
1. 01. 2025 Škola vaření
Hledáte mouku, která dodá vašemu vaření lehkost a nové možnosti? Rýžová mouka je odpovědí na rostoucí poptávku po lehce stravitelných a univerzálních surovinách, se kterými se v kuchyni můžete pustit …více»
|
![]() |
31. 12. 2024 Škola vaření
Blíží se konec roku, a s ním jsou spojené nejen bujaré oslavy, zábava, novoroční přípitek, ale i sváteční tabule, na které nesmí chybět jednohubky. Kanapky patří mezi rychlé chuťovky, které se …více»
|
![]() |
30. 12. 2024 Škola vaření
Čerstvé ořechy bez přísad jsou zdraví nejprospější, namočením do vody na několik hodin můžeme zlepšit jejich stravitelnost. Ořechy ale také mohou být pro zdraví škodlivé a zatěžující …více»
|
![]() |
9. 11. 2024 Škola vaření
Podzim je tradičně měsícem, kdy jablka zpracováváme a připravujeme zásoby na zimu. Jedním ze způsobů je sušení, na které nedaly dopustit už naše babičky. Sušená jablka mají spoustu zdraví prospěšných …více»
|
![]() |
26. 09. 2024 Škola vaření
Listové těsto je základní součástí mnoha klasických i moderních receptů, které jsou typické svou lehkostí, křehkostí a vícevrstvou strukturou. Tento kulinářský unikát, který vzniká z jednoduchých …více»
|
![]() |
17. 09. 2024 Škola vaření
Vybrat správnou pánev na vaření je stejně důležité jako výběr ingrediencí pro vaše kulinářské umění. Hlavními kritérii bývá nepřilnavost, velikost i tvar nebo třeba některé chytré funkce. V tomto …více»
|