Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.09. 2018
Dnes má svátek Zlata
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou

Letní vaření plné pohody a slunce & Vaříme s Vendy a Jirkou
2. 05. 2018 Škola vaření
Krásné vůně, teplo, pohoda, lenošní či sport a pobyt u vody jsou znakem letních dní. Kdo by chtěl trávit většinu času v kuchyni? Proto Mlékárna Valašské Meziříčí společně s Vendulou Špetlíkovou alias …více»

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?

Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí?
21. 04. 2018 Škola vaření
Pivo k jídlu a jídlo k pivu: Co se k čemu hodí? Jaký druh piva nejvíce pohladí vaše chuťové buňky, pokud si dáváte například guláš, rybu nebo palačinky s čokoládou? Každé se hodí k něčemu jinému …více»

Jarní delikatesa: Polévka s medvědím česnekem

Jarní delikatesa: Polévka s medvědím česnekem
26. 03. 2018 Škola vaření
Medvědí česnek se stal v poslední době velmi populární. Kromě výborné chuti se totiž může pochlubit řadou účinků prospěšných pro naše zdraví. V přírodním léčitelství se často používá právě při jarních …více»

Velikonoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí

Velikonoce s Mlékárnou Valašské Meziříčí
26. 03. 2018 Škola vaření
Velikonoce patří k svátkům, jež mají nejdelší přípravné období vrcholící ve Svatém neboli Velkém týdnu. Toto období začíná Květnou nedělí, což je poslední den čtyřicetidenního půstu, graduje svatým  …více»

Zvyšte denní příjem bílkovin: základní potraviny a ukázkový jídelníček na den

Zvyšte denní příjem bílkovin: základní potraviny a ukázkový jídelníček na den
23. 02. 2018 Škola vaření
Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem pro správné fungování našeho těla. Pokud se vám ale na talíři nejčastěji objevují například těstoviny, které jsou chudé na proteiny, je na čase popřemýšlet  …více»
 

Jak na dobrý kuřecí vývar

Jak na dobrý kuřecí vývar
15. 02. 2018 Škola vaření
Máte rádi domácí poctivou kuřecí polévku a chtěli byste, aby chutnala stejně tak dobře, jako ta od babičky? Zde naleznete několik tipů od mistrů kuchařů, díky kterým si na této české klasice pochutná  …více»

Jak vybrat kuřecí maso?

Jak vybrat kuřecí maso?
10. 02. 2018 Škola vaření
Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou energetickou hodnotu a velké oblibě se těší i díky  …více»

10 věcí, které potřebujete vědět o mouce

10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
7. 02. 2018 Škola vaření
Když se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti s moukou a obsahem lepku? Které mlýnské výrobky jsou pro nás  …více»

Zabijačka jako společenská událost

Zabijačka jako společenská událost
2. 02. 2018 Škola vaření
Tradičním svátkem na každé vesnici byla v minulosti tzv. zabijačka. V dobách bez lednic a mrazáků se dělaly zabijačky v chladnějších měsících roku a tato tradice se zachovala až dodnes. Krásně  …více»

5 tipů, jak si užít kouzelný zázvor

5 tipů, jak si užít kouzelný zázvor
8. 01. 2018 Škola vaření
Superpotravina, nezbytná součást exotické a domácí kuchyně i epesní mls. To vše je zázvor, který by nikdy neměl chybět ve vaší kuchyni. Nechte se inspirovat, a užijte si ho ve známých i méně známých  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !