Čas malinČas malin Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 20.08. 2019
Dnes má svátek Bernard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky

Nejlepší velikonoční beránek? Rady od profesionální valašské cukrářky
8. 04. 2019 Škola vaření
Recepty na tradiční moučníky patří k rodinnému zlatu. Pokud se vám doma návod, jak upéct toho nejchutnějšího velikonočního beránka, nedochoval, vyzkoušejte recept od Pavly Stoklasové, profesionální  …více»

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů

Ve Velkých Karlovicích startují od soboty 6. dubna pravidelné kurzy pečení frgálů
6. 04. 2019 Škola vaření
K nejtypičtějším specialitám valašské kuchyně patří kromě slivovice a kyselice také frgál. Pro všechny, kteří se chtějí naučit vyrábět tento tradiční valašský koláč, pořádá kurzy pečení Resort Valachy …více»

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření

Bistrotéka Valachy rozjíždí ve Zlíně školu vaření
21. 02. 2019 Škola vaření
Milovníci vaření se budou moci ve Zlíně již brzy zdokonalit v kulinářském umění. Nová zlínská Bistrotéka Valachy rozšiřuje aktivity o pravidelné kuchařské kurzy pro veřejnost. První se uskuteční už …více»

Mýty a fakta o másle

Mýty a fakta o másle
20. 01. 2019 Škola vaření
Jen másla od lokálních výrobců mohou být skutečně čerstvá:Až si půjdete koupit své máslo, myslete na to, že jen regionální potraviny mohou být skutečně čerstvé. U potravin, které k nám putovaly …více»

Léčivý pepř a kmín

Léčivý pepř a kmín
12. 01. 2019 Škola vaření
Pepř a kmín – nalezneme je v každé kuchyni a používat je k ochucování je pro nás tak přirozené, že na jejich prospěšnost pro zdraví už se téměř zapomnělo. Pepř byl kdysi v Evropě tak cenný a vzácný, ž …více»
 

Muffin, cupcake či donut. Který je váš favorit?

Muffin, cupcake či donut. Který je váš favorit?
24. 12. 2018 Škola vaření
Sladkost v ozdobném košíčku, malý roztomilý dortík nebo koblížek s dírou uprostřed a barevnou polevou, to jsou sladké hity současnosti, které na nás číhají na každém kroku. Na druhou stranu jejich …více»

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby

Naučte se v obchodě lovit kvalitní mořské ryby
19. 12. 2018 Škola vaření
Treska, tuňák či losos se stále častěji objevují na našem stole. Odborníci na výživu jásají. Mořské ryby jsou zdravé a doporučují, abychom je jedli alespoň dvakrát týdně. Jenže k tomu má většina  …více»

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?

Máslo nebo margarín? Co se více hodí do vánočního pečiva?
9. 11. 2018 Škola vaření
Vánoce jsou pomalu za dveřmi a mnoho maminek a hospodyněk pomalu ale jistě začíná s přípravou na vánoční cukroví. Co je pro pečení vhodnější – máslo nebo margarín? Cena másla už není tak dramatická,  …více»

11 druhů fazolí

11 druhů fazolí
9. 11. 2018 Škola vaření
Fazole je velmi chutná potravina a náš jídelníček může zpestřit na několik způsobů. Obsahují významné množství bílkovin, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu a mohou nám nahradit i nedostatečný příjem  …více»

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená

Dobrá robusta? Prakticky neexistuje, ale 100% arabica na obalu také nic neznamená
21. 10. 2018 Škola vaření
„100% arabica je záruka kvality” nebo „správně hořké espresso je ze směsi robusty”, to jsou jen dvě z tvrzení, která kolují okolo kvality kávy podle odrůdy. Proto jsem se zaměřili právě na tato dvě  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !