Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konzumovat neošetřené mléko je riziko

Konzumovat neošetřené mléko je riziko
26. 05. 2010 Škola vaření
Zdravotní problémy hrozí zejména dětem, těhotným a kojícím ženám, a mohou být častější s nástupem teplého počasí. Ačkoliv si 72 % Čechů myslí, že čerstvě nadojené mléko je nejzdravější, odborníci  …více»

Co všechno do čínských jídel patří aneb pár slov o surovinách a pochutinách

Co všechno do čínských jídel patří aneb pár slov o surovinách a pochutinách
20. 05. 2010 Škola vaření
I když vám to tak nepřijde, Číňané úplně všechno nejedí. Ohrnou nos třeba nad knedlíky, rostlinnými oleji, mlékem a mléčnými výrobky, máslem či sýry. Ale i tak v porovnání s naší kuchyní …více»

Pít či nepít mléko z mlékomatů?

Pít či nepít mléko z mlékomatů?
15. 05. 2010 Škola vaření
Prodej mléka z mlékomatů má údajně zlepšit odbyt mléka a jeho ceny. Cílem této myšlenky je také reagovat na poptávku spotřebitelů po přírodních a čerstvých potravinách. Podle výzkumu z roku 2008 si …více»

Čínská kuchyně dobývá celý svět

Čínská kuchyně dobývá celý svět
14. 05. 2010 Škola vaření
Pokud trochu sledujete restaurace a bistra ve svém okolí, nemohlo vám uniknout stálé rozrůstání nabídky čínských jídel. Vlastně se není čemu divit, čínské rodiny se usazují po celém světě, kde si …více»

Salátové chuti z luk a strání

Salátové chuti z luk a strání
24. 03. 2010 Škola vaření
Z jarních bylinek a květů získáte pro tělo spoustu prospěšných látek. Některé si už od zimy pěstujete za okny, jiné začnete sázet venku na záhonech a další vyrostou úplně samy. Vezměte si tedy košíček …více»
 

Aromatické bylinky – bazalka, libeček a meduňka

Aromatické bylinky – bazalka, libeček a meduňka
19. 01. 2010 Škola vaření
Víte, jak používat tyto bylinky? Jak si je můžete vypěstovat, jak je skladovat, k čemu se hodí, jaká chuť a vůně je charakterizuje? Víte, že nám mohou pomoci s mnoha obtížemi?  …více»

Poznejte smyslnost sýrů

Poznejte smyslnost sýrů
14. 01. 2010 Škola vaření
Blíží se svátky. Ty s sebou kromě „vánoční pohody“ přináší i stoly, které se prohýbají jídlem. Pokud máte rádi sýry a rozhodně na ně nechcete o svátcích zapomenout, přinášíme vám několik rad a tipů …více»

Bylinky – zázrak v naší kuchyni

Bylinky – zázrak v naší kuchyni
11. 01. 2010 Škola vaření
Bylinky, zvané také zelené koření, jsou doslova malým zázrakem v naší kuchyni. Ne každý si může dovolit zahrádku plnou čerstvých zelených bylinek, ale takový malý květináček si můžeme pořídit všichni. …více»

Dobrá zpráva pro milovníky kávy

Dobrá zpráva pro milovníky kávy
14. 12. 2009 Škola vaření
Ačkoli je pití kávy pro většinu populace zavedeným společenským rituálem, je značná část lidí přesvědčena o jeho škodlivosti. Tiše se přitom předpokládá, že jeden či dva šálky kávy denně neublíží. …více»

Ananas králem ovoce

Ananas králem ovoce
4. 11. 2009 Škola vaření
Domovinou ananasu jsou tropické oblasti Jižní Ameriky, Brazílie, Venezuely, Mexika a také Číny. Tato tropická bylina je mnoholetá. Má ostré mečovité listy, které u země vytvářejí růžici. V jejím …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !