Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Průvodce Egyptskou kuchyní – nápoje a dezerty

Průvodce Egyptskou kuchyní – nápoje a dezerty
9. 08. 2009 Škola vaření
Nápoje a dezerty tvoří nezanedbatelnou součást egyptské kuchyně a stolování. Bývají obvykle podávány na konci po všech stránkách velmi rozmanité hostiny, což jim ovšem nijak neubírá na chuti …více»

Na kokosových briketách můžete grilovat až třikrát déle

Na kokosových briketách můžete grilovat až třikrát déle
6. 08. 2009 Škola vaření
Letošní grilovací sezóna zaznamenala revoluční novinku v podobě kokosových grilovacích briket Kobri. Jejich přednostmi jsou zejména dlouhá doba žhnutí a jemné kokosové aroma.  …více»

Božský nápoj jménem káva

Božský nápoj jménem káva
6. 08. 2009 Škola vaření
I za tím nejmenším šálkem kávy se skrývá příběh. Začíná daleko v exotických zemích a na jeho konci je požitek pro všechny smysly, který může proměnit jakoukoliv chvíli v báječný okamžik.  …více»

Pravda o tucích

Pravda o tucích
5. 08. 2009 Škola vaření
Všichni se s nimi setkáváme každý den. Máme je v oblibě, ale přitom z nich máme špatné svědomí. Většinou s nimi zacházíme intuitivně, protože neznáme jejich složení. Tuky mohou škodit, ale i pomáhat. …více»

Novinkou poslední doby je kvetoucí čaj

Novinkou poslední doby je kvetoucí čaj
5. 08. 2009 Škola vaření
Kvetoucí čaj je malé umělecké dílo, které je vyrobeno z ručně svazovaných lístků bílého či zeleného čaje. Tyto lístky v sobě ukrývají barevné květy bylinek. Nenechte se odradit prvním dojmem... …více»
 

Průvodce egyptskou kuchyní – národní pochoutky a speciality

Průvodce egyptskou kuchyní – národní pochoutky a speciality
4. 08. 2009 Škola vaření
Národním egyptským jídlem je Fúl - vařené hnědé boby, částečně či úplně rozemleté na kaši, zakapané citrónem s přídavkem olivového oleje a občas i česneku. Fúl může mít mnoho variant přidáním zeleniny …více»

Hrajeme si s hruškami

Hrajeme si s hruškami
3. 08. 2009 Škola vaření
V seriálu nazvaném "Hrajeme si..." vám budeme pravidelně představovat různé suroviny, hrát si s nimi a kouzlit recepty. Dozvíte se, co jste možná nevědeli, a následně popustíme uzdu své fantazii.  …více»

Něco málo o grilování - 1. část

Něco málo o grilování - 1. část
1. 08. 2009 Škola vaření
Jen málokteré grilování se obejde bez masa. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké (mladé), nejlépe naporcované na plátky – připravovat větší, kompaktnější kusy masa, například celé kuře. …více»

Něco málo o grilování - 2. část

Něco málo o grilování - 2. část
1. 08. 2009 Škola vaření
Grilování masa může, ale nemusí předcházet marinování, díky kterému maso nasákne kořenící směs. Jak dlouho by se mělo marinovat? To záleží na druhu – tužší maso marinujte aspoň 24 hodin. …více»

Je ho jako šafránu...

Je ho jako šafránu...
1. 08. 2009 Škola vaření
Při rozhoru s kamarádkou jsem prohlásila: To víš, galantních mužů je jak šafránu. Každý z nás již někdy toto spojení použil, ale proč se vlastně říká je ho jak šafránu? Vysvětlení je jednoduché... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !