Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty

Nové trendy v kuchyni - convenience produkty
9. 03. 2009 Škola vaření
S obnovením tržního hospodářství se u nás začíná výrazně prosazovat hledisko hospodárnosti. Dosud převažuje v naší kuchyni používání nezpracovaných surovin a tím spojený velký podíl ruční práce. ... ... …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 2

Charakter pokrmů cizí kuchyně 2
7. 03. 2009 Škola vaření
Chuťové kombinace pokrmů typicky německé kuchynějsou pro nás většinou neobvyklé. Ve velkých městech se přispůsobila mezinárodní kuchyni. Z jatečného masa se nejčastěji upravuje vepřové doplněné hlávko ... …více»

Maso v naší kuchyni - 2. díl, vepřové maso

Maso v naší kuchyni - 2. díl, vepřové maso
6. 03. 2009 Škola vaření
Je středně červené, rozdělujeme ho podle jakosti a způsobu kuchyňské úpravy. V české kuchyni již řadu let zaujímá přední místo, a to především díky své chuti a velkou škálou možností jeho úpravy ... ... …více»

Charakter pokrmů cizí kuchyně 1

Charakter pokrmů cizí kuchyně 1
2. 03. 2009 Škola vaření
Charakteristické úpravy pokrmů kuchyní jednotlivých národů jsou ovlivněny zaměpisnými, klimatickými, rasovými, náboženskými, sociálními a kulturními podmínkami. Každý národ si zachovává svůj národní . ... …více»

Maso v naší kuchyni - 1. díl, hovězí maso

Maso v naší kuchyni - 1. díl, hovězí maso
1. 03. 2009 Škola vaření
Maso je důležitou částí našeho jídelníčku, obsahuje bílkoviny, vitamíny, nerostné látky a tuky. Množství bílkovin je závislé na druhu masa a množství tuku v něm. Čím je maso tučnější, ... ... ... …více»
 

Vypěstujte si bylinky za oknem

Vypěstujte si bylinky za oknem
24. 02. 2009 Škola vaření
Bylinky v bytě mají několik výhod - hezky vypadají a když je potřebujete přidat do jídla, máte je vždy po ruce a jsou čerstvé. Prakticky všechny bylinky se dají pěstovat i za oknem, je však potřeba ... …více»

Kebab a jeho správný výběr

Kebab a jeho správný výběr
14. 02. 2009 Škola vaření
Kebab, původně tradiční pokrm arabské, perské a turecké kuchyně, dnes pochoutka běžná i u nás. Nejběžnějšími masy pro kebab jsou jehněčí, hovězí, skopové, krocaní či kuřecí. Mohou se prodávat zvlášť, ... …více»

Salát a jeho příbuzní - ozdoba našeho jídelníčku - 1. díl

Salát  a jeho příbuzní - ozdoba našeho jídelníčku - 1. díl
13. 02. 2009 Škola vaření
Oblíbené dietní jídlo, vitamínová bomba, vydatná svačina, chutný předkrm… To všechno může být salát. A co je to vlastně salát? Obvykle jde o kombinaci libovolného druhu salátu (zelená složka), zelenin ... …více»

Čočka je ideální luštěnina

Čočka je ideální luštěnina
10. 02. 2009 Škola vaření
Čočka, ať už zelená, žlutá či červená, má všechny nutriční přednosti a navíc nepopiratelnou výhodu v tom, že je levná. Čočka se vymyká několika pravidlům, které o luštěninách obecně platí. Předně ji ... …více»

Je libo česnek?

Je libo česnek?
7. 02. 2009 Škola vaření
Ačkoliv česnek původně pochází z oblastí Střední Asie, vnímáme ho jako přirozenou a nedílnou součást naší kuchyně. Řada Čechů si bez něj neumí představit např. přípravu králíka a to se nezmiňuji o čes ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !