Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sněhový dort s jahodami

fotka Sněhový dort s jahodami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Sněhový dort s jahodami:

250 g jahod  | 200 g cukru krupice  | 350 ml šlehačky  | 3 bílky  | 1 lžíce škrobu  | 1 lžíce vinného octa  | 1 svazek máty na ozdobu

Postup přípravy receptu Sněhový dort s jahodami:

Troubu předehřejeme na 150 stupňů Celsia. Bílky vyšleháme do středně tuhého sněhu a postupně za stálého šlehání přidáváme cukr. Nakonec vmícháme škrob a ocet. Sníh rozprostřeme na pečící papír položený na plechu ve tvaru kruhu o průměru 25 cm. Plochou špachtlí zahladíme okraje směrem zespodu nahoru, vytvoříme tak vyšší okraje. Plech vložíme do trouby na střední rošt, ztlumíme teplotu na 120 stupňů Celsia a pečeme 2 hodiny. Troubu poté vypneme a korpus v ní necháme až do vystydnutí zhruba 3-4 hodiny. Šlehačku vyšleháme dotuha a omyté jahody rozkrájíme na půlky. Na vychladlý korpus naneseme šlehačku, poklademe jahodami a zdobíme lístečky čerstvé máty.


Fotky receptu Sněhový dort s jahodami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sněhový dort s jahodami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !