Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sněhový rybízový koláč

fotka Sněhový rybízový koláč
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Sněhový rybízový koláč:

4 vejce  | 100 g másla  | 100 g moučkového cukru  | 1 vanilka  | 200 ml mléka  | 400 g hrubé mouky  | 1 kypřící prášek  | 1 kg rybízu  | 200 g moučkového cukru  | 4-5 lžiček škrobové moučky  | 4 bílky

Postup přípravy receptu Sněhový rybízový koláč:

Žloutky vymícháme s cukrem, přidáme máslo a vymícháme do pěny. Přidáme mléko, mouku s kypřícím práškem a rozetřeme na pomoučený plech.
Umytý a okapaný rybíz smícháme s moučkovým cukrem a škrobovou moučkou. Nakonec opatrně smícháme se sněhem ze 4 bílků. Směs rozetřeme na těsto a pomalu upečeme.


Fotky receptu Sněhový rybízový koláč:

Sněhový rybízový koláč
Sněhový rybízový koláč
Fotky vložil: ,uschi3 
Hodnocení receptu Sněhový rybízový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !