Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety s tuňákem a bazalkou

fotka Špagety s tuňákem a bazalkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Špagety s tuňákem a bazalkou:

1 konzerva tuňáku v rostlinném nálevu  | 1/2 sáčku špaget nebo jiných těstovin  | 1 žlutá paprika  | 3 plátky eidamu  |  mozzarella  | 1 rajčatový protlak  | 2 rajčata  | 1 stroužek česneku  |  bazalka  |  provensálské koření  |  koření směs na ryby  |  alpská sůl

Postup přípravy receptu Špagety s tuňákem a bazalkou:

Těstoviny necháme vařit v osolené vodě dle návodu na sáčku. Po uběhnutí 1/2 doby varu si připravíme hlubší pánev, vlijeme do ní obsah konzervy s tuňákem (pokud je zde příliš oleje, odlijeme z konzervy). Přidáme koření dle chuti, nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky, vhodíme do pánve a zamícháme. Po minutě přidáme rajčatový protlak a sůl. Nakonec vložíme sýr, necháme roztát a zamícháme. Těstoviny vložíme na talíř a přilijeme hotovou omáčku, dozdobíme bylinkami a na plátky nakrájenou mozzarellou.


Fotky receptu Špagety s tuňákem a bazalkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s tuňákem a bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !