Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štika s bílou bylinkovou omáčkou

fotka Štika s bílou bylinkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 269

Použité suroviny receptu Štika s bílou bylinkovou omáčkou:

1500 g štiky  | 350 ml vývaru  | 5 lžiček zakys. smetany  | 2 lžíce citr. šťávy  | 3 špetky soli  | 1 lžička cukru  | 3 lžíce čerstvého a nasekaného kopru  | 3 snítky čerstvého kopru

Postup přípravy receptu Štika s bílou bylinkovou omáčkou:

Nakrájejte štiku na 6 porcí a lehce osolte. Vložte do vývaru a vařte zvolna 20 minut. Vyndejte děrovanou lžící na talíř.
Ve vývaru rozmíchejte smetanu, citrónovou šťávu, cukr a
kopr. Povařte 10 minut. Pokud je potřeba dochuťte solí. Na talíři přelijte
porci štiky omáčkou a ozdobte snítkou kopru.


Fotky receptu Štika s bílou bylinkovou omáčkou:

Štika s bílou bylinkovou omáčkou
Štika s bílou bylinkovou omáčkou
Štika s bílou bylinkovou omáčkou
Fotky vložil: pikaču,tajnostii 
Hodnocení receptu Štika s bílou bylinkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !