Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.10. 2018
Dnes má svátek Michaela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Švestkové pohankové bio čtyřhránky

fotka Švestkové pohankové bio čtyřhránky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Švestkové pohankové bio čtyřhránky :

150 g BIO pohankové mouky  | 50 g třtinového cukru (bio)  | 100-110 g měkkého másla (bio)  | 2 lžíce studené vody  |  sůl  |  troška citronové kůry  | Poleva: 250 g švestek  | 150 g kysané smetany (bio)  | 1 vejce (bio)  | 1 lžička mleté skořice  | 50-75 g třtinového cukru (bio)

Postup přípravy receptu Švestkové pohankové bio čtyřhránky :

Do mísy vložíme mouku, třtinový cukr, sůl, citronovou kůru, máslo (dle konzistence 100 až 110 gramů) a 2 lžíce vody. Hnětačem nebou rukou vypracujeme drolivé, hrudkovité těsto (drobenku), kterým vysypeme dno vymazané formy. Formu vložíme na střední lištu do trouby, zapneme na 180 stupňů Celsia a pečeme 15 minut.
Omyté švestky rozčtvrtíme a vypeckujeme. Smícháme smetanu, vejce, třtinový cukr (podle chuti 50 g - mírně sladké, 75 g - slaďoučké) a skořici.
Švestky poklademe na těsto (drobenku) a polijeme smetanovou směsí. Vložíme zpět do trouby a pečeme 20 minut při zapnutém spodním pečení a poté ještě 15 minut se zapnutým spodním i vrchním pečením. Necháme vychladnout a krájíme na libovolné tvary.


Fotky receptu Švestkové pohankové bio čtyřhránky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestkové pohankové bio čtyřhránky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky