Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí hrudí na italský způsob

fotka Telecí hrudí na italský způsob
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí hrudí na italský způsob:

800 g telecího masa  |  sůl  |  máslo  |  pepř  | 50 g eidamu  |  olej  | 4 vejce  |  petrželka

Postup přípravy receptu Telecí hrudí na italský způsob:

Telecí hruď omyjeme, osolíme a rozkrojíme naplocho. Potom maso zlehka naklepeme. Na pánvičce rozpustíme část oleje a másla, přidáme rozšlehané vejce s rozmíchaným sýrem, osolíme, okořeníme, přidáme petrželku a mícháme na mírném ohni. Když se vajíčka začnou trošku srážet, rozetřeme je na připravenou hruď. Svineme jako závin a převážeme nití. V kastrolu na zbytku oleje opečeme okořeněný závin po obou stranách na prudkém ohni. Závin podlijeme vývarem a dusíme na mírném ohni až doměkka. Hotový závin rozvážeme, nakrájíme na porce a upravíme na talíře. Přeléváme vlastní šťávou. Přílohou mohou být brambory nebo zeleninový salát.


Fotky receptu Telecí hrudí na italský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí hrudí na italský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !