Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teplý salát z brambor, rajčat a oliv

fotka Teplý salát z brambor, rajčat a oliv
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:

30 g nových brambor  | asi 24 třešňových rajčátek na větvičce  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl  | 450 g oliv bez pecek  | 4-5 větviček rozmarýnu  | 2 citrony

Postup přípravy receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:

Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory povaříme asi 10-12 minut, pak je slijeme. Vložíme je spolu s rajčátky do zapékací nádoby, pokapeme olivovým olejem a osolíme. Pečeme asi 20 minut doměkka. Přidáme olivy a rozmarýn a pečeme ještě asi 10 minut. Citrony oloupeme a kůru nakrájíme na třícentimetrové proužky. Všechny ingredience smícháme v míse se šťávou z obou citronů a pokapeme olivovým olejem.


Fotky receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !