Použité suroviny receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:
30 g nových brambor
| asi 24 třešňových rajčátek na větvičce
| 3 lžíce olivového oleje
| sůl
| 450 g oliv bez pecek
| 4-5 větviček rozmarýnu
| 2 citrony
Postup přípravy receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:
Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory povaříme asi 10-12 minut, pak je slijeme. Vložíme je spolu s rajčátky do zapékací nádoby, pokapeme olivovým olejem a osolíme. Pečeme asi 20 minut doměkka. Přidáme olivy a rozmarýn a pečeme ještě asi 10 minut. Citrony oloupeme a kůru nakrájíme na třícentimetrové proužky. Všechny ingredience smícháme v míse se šťávou z obou citronů a pokapeme olivovým olejem.
Fotky receptu Teplý salát z brambor, rajčat a oliv:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!