Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňová klevela

fotka Třešňová klevela
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Třešňová klevela:

1,5 kg třešní  | 250 g cukru  | 1 vanikový cukr  | 150 ml vody  | 2 lžíce rumu  |  vanilková esence

Postup přípravy receptu Třešňová klevela:

Třešně odstopkujeme a na 2 hodiny namočíme do studené vody, aby vyplavali červíci. Pak je důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, necháme okapat, vypeckujeme.
V širokém hrnci podlijeme třešně vodou a rozdusíme pod pokličkou do kaše. Poklici sejmeme a dál vaříme odkryté asi 20 minut, aby se odvařil přebytek vody. Vmícháme cukr a esenci a vaříme za stálého míchání dalších 10 minut. Nakonec vmícháme rum a krátce povaříme.
Horkou klevelu plníme do čistých suchých sklenic, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru - tak to necháme do úplného vychladnutí.


Fotky receptu Třešňová klevela:

Třešňová klevela
Třešňová klevela
Fotky vložil: LI0NESS,Aksuna 
Hodnocení receptu Třešňová klevela
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles