Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Angreštový rosol s rybízem

fotka Angreštový rosol s rybízem
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 64

Použité suroviny receptu Angreštový rosol s rybízem:

900 g angreštu  |  600 g rybízu  |  250 ml vody  |  1 kg želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Angreštový rosol s rybízem:

Na 8 sklenic po 250 ml. Angrešt a rybíz omyjeme. Odstraníme stopky, okvětí a rybízové bobulky otrháme od střapin. Ovoce vložíme do hrnce a rozmačkáme. Výslednou směs podlijeme vodou, uvedme do varu. Na mírném ohni necháme probublávat zhruba 30 minut, dokud se sladké plody nerozvaří. Výslednou masu dáme do čistého plátěného sáčku, zavěsíme jej nad hrnec a necháme 3-4 minuty vykapat. Čirou šťávu odměříme: na každý 1 l počítáme 1 kg želírovacího cukru. Smícháme ji s cukrem a za stálého míchání pomalu vaříme. Utvoří-li se na povrchu pěna, opatrně ji sebereme lžičkou. Nakonec vše přivedeme k prudkému varu. Zhruba za 5-10 minut začne šťáva rosolovatět. Ihned ji nalijeme do teplých sklenic a uzavřeme.


Fotky receptu Angreštový rosol s rybízem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Angreštový rosol s rybízem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !