Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tuňák v jogurtové omáčce

fotka Tuňák v jogurtové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tuňák v jogurtové omáčce:

30 dkg tuňáka  | 500 ml bílý jogurt  | 2 dcl bílé víno  | 5 dkg másla  | troška soli  | troška rybího koření  | 2 polévkové lžíce kapary

Postup přípravy receptu Tuňák v jogurtové omáčce:

Máslo rozpustíme na pánvi a plátky syrového tuňáka na něm z prudka osmahneme. Osolíme a posypeme rybím kořením dle chuti(originál hotová směs). Podlejeme 1 dcl bílého vína a pod pokličkou podusíme doměkka. Do bílého jogurtu zamícháme 1 dcl bílého vína a nalejeme na měkkého tuňáka. Pod pokličkou necháme 3 minuty vařit. Těsně před podáváním dáme nahoru kapary.
Podáváme s bílým pečivem nebo vařeným bramborem.


Fotky receptu Tuňák v jogurtové omáčce:

Tuňák v jogurtové omáčce
Tuňák v jogurtové omáčce
Fotky vložil: sylver 
Hodnocení receptu Tuňák v jogurtové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !