750 g rybího filé
| 2 cibule
| 1 červená paprika
| 1 zelená paprika
| 4 rajčata
| 50 g cukety
| 2 bylinkové kostky česneku petrželka maggi
| 100 g oleje
| sůl a pepř
| 100 ml bílého vína
| tymián
| 1 lžíce hladké mouky
| 150 g bílého jogurtu
| 1 snítka petrželky
| 800 g brambor
Postup přípravy receptu Ryba z Calábrie:
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, očištěné papriky na nudličky, cuketu na kostky. Zeleninu krátce orestujeme na oleji, okořeníme solí, přidáme bylinkové kostky česnek petržel MAGGI a pepř. Podlijeme bílým vínem a velmi krátce podusíme. Osolenou, pomoučněnou rybu zprudka opečeme z obou stran na tuku a přendáme ji na zeleninu a krátce podusíme. Polijeme jogurtem a posypeme nasekanou zelenou petrželkou. Podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Ryba z Calábrie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!