Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohový makovec

fotka Tvarohový makovec
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Tvarohový makovec:

25 dkg měkkého tvarohu  | 25 dkg cukru krystal  | 25 dkg polohrubé mouky  | 2 dcl oleje  | 20 dkg mletého máku  | 2 lžíce rumu  |  prášek do pečiva  | 6 vajec  | 100 ml mléka  |  tuk na vymazání plechu a hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy receptu Tvarohový makovec:

Žloutky ušleháme s cukrem ( cca 1. minutu metličkami), přidáme tvaroh, olej, rum a ještě krátce ušleháme. Do mouky zamícháme prášek do pečiva a spolu s mákem smícháme s ostatními ušlehanými surovinami. Jestli bude hmota hodně hustá přidáme klidně mléko a nakonec zamícháme dobře ušlehaný sníh. Nalijeme do vysokého, vymazaného a hrubou moukou vysypaného plechu a pečeme na 180 st. cca 27. minut. Necháme vychladnout a natřeme citrónovou polevu.
Poleva – 20 dkg moučkového, 5 lžic citr. šťávy smícháme a přidáme 2 dkg rozehřátého ztuženého tuku. Natřeme na makovec.


Fotky receptu Tvarohový makovec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový makovec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !