Použité suroviny receptu Tvarožník s cukrovými hrozny :
10 plátků želatiny
| 2 ks vejce a vanilkové cukry
| 125 ml šlehačky
| 100 g cukru
| 150 g zakysané smetany
| 500 g tvarohu
| 50 g rozinek namočených v rumu
| 250 g rozpůlených hroznů
Postup přípravy receptu Tvarožník s cukrovými hrozny :
Namočíme želatinu. Bílky šleháme s 30 g cukru. Žloutky, zbytek cukru a vanilkové cukry ušleháme do pěny, přimícháme tvaroh a zakysanou smetanu. Přidáme želatinu. Ušlehanou smetanu se sněhem, rozinkami a hrozny přidáme do tvarohu. Vložíme ho do misky vyložené fólií a vychladíme. Tvarožník vyklopíme a ozdobíme pocukrovanými hrozny.
Fotky receptu Tvarožník s cukrovými hrozny :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!