8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové pečené s medem a ananasem

fotka Vepřové pečené s medem a ananasem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:

1,4 - 1,6 kg vepřové pečeně  | 1/2 hrnku medu  | 1/2 hrnku sojové omáčky  | 1/ hrnku bílého vinného octa  | 1 hrnek jemně usekaného ananasu  | 2 lžíce strouhaného čerstvého zázvoru, nebo 1 lžička mletého sušeného  | 2 stroužky česneku, drcené

Postup přípravy receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:

Smíchejte med, sojovku, ocet, ananas, česnek a zázvor. Polovinu oddělte a uložte v lednici.
Zbytek nalijte na maso do plastikového pytle, marinujte v lednici přes noc. Nechte v pokojové teplotě ohřát 1 - 2 hodiny před vařením, marinádu slejte a vylejte. Grilujte na mírném ohni, 1,5 - 2 hodiny, až vnitřní teplota v mase dosáhne 7°C. Maso mažte uschovanou marinádou posledních 5 - 10 minut grilování.


Fotky receptu Vepřové pečené s medem a ananasem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové pečené s medem a ananasem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles