Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 06.06. 2020
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Višňovo-tvarohová bublanina

fotka Višňovo-tvarohová bublanina
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Višňovo-tvarohová bublanina:

náplň 1:  | 1 sklenice kompotované višně  | náplň 2:  | dle chuti: cukr moučka  | 250 g měkký tvaroh  | podle potřeby: máslo a mouka  | těsto:  | 1 vejce  | 1 hrnek polohrubá mouka  | 1/2 hrnku mléko  | 1/2 ks prášek do pečiva  | 1/2 hrnku cukr  | 1 balíček vanilkový cukr  |  40 g rozehřáté máslo

Postup přípravy receptu Višňovo-tvarohová bublanina:

Smícháme všechny suroviny na těsto, které pak vlijeme do vymaštěné a moukou vysypané remosky. Tvaroh ochutíme podle své chuti moučkovým cukrem, ten po lžících různě rozlijeme na těsto. Nakonec na to rozházíme višně. Pečeme asi půl hodiny.


Fotky receptu Višňovo-tvarohová bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Višňovo-tvarohová bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !