600 g rybí filé
| 2 ks mrkev karotka
| 1 ks malý květák
| 4 ks vejce
| 4 lžíce zakysaná smetana
| 300 g tvrdý sýr
| sůl, pepř podle chuti
| 1/2 lžičky mletá paprika
| 1/2 lžičky kari koření
| tuk na vymazání zapékací mísy
Postup přípravy receptu Zapečené rybí filé:
Květák a karotku uvaříme v mírně osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Potom květák hrubě nasekáme, karotku nakrájíme na kolečka a smícháme s polovinou nastrouhaného sýra.
Polovinu směsi vložíme do vymazané zapékací mísy, na ni rozrovnáme rozmražené, osolené a opepřené rybí filé a překryjeme druhou polovinou zaleninové směsi.
Vejce rozšleháme se smetanou, vmícháme papriku, kari koření a nalijeme na zeleninu.
Povrch posypeme zbylým nastrouhaným sýrem a v troubě zapečeme dorůžova.
Fotky receptu Zapečené rybí filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!