8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený pangasius s brokolicí

fotka Zapečený pangasius s brokolicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Zapečený pangasius s brokolicí:

2 pangasiové filety  | 1/2 brokolice  |  brambory  | 2 vejce  |  sůl  |  pepř  |  máslo

Postup přípravy receptu Zapečený pangasius s brokolicí:

Nejprve si ostrouhané brambory nakrajíme na plátky a mírně osolíme a vyskládáme na máslem vymazanou pečící formu. Na navrstvené brambory položíme ochuceného pangasiuse (sůl, pepř i jiné koření, záleží jak kdo má rád). Poté vložíme do předehřaté trouby a pečeme asi na 180°C po dobu 30 minut, poté přelijeme ochuceným, rozšlehaným vejcem s nakrájenou brokolicí a pečeme dokud nebude vejce hotové.


Fotky receptu Zapečený pangasius s brokolicí:

Zapečený pangasius s brokolicí
Zapečený pangasius s brokolicí
Zapečený pangasius s brokolicí
Zapečený pangasius s brokolicí
Fotky vložil: Bezinka 
Hodnocení receptu Zapečený pangasius s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Zapečený pangasius s brokolicí
Obrázek uživatelky
profil
rybu máme minimálně 2X do měsíce, je výborná, bez kostí a snadno vsakuje chuť příslušného koření.
K receptu - ty brambory se mají fakt ostrouhat?
Jako já občas kolečka ?
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík a bylo to vynikající-jen jsem místo soli a pepře použila kořenící směs na ryby, proložila plátky másla a dala víc vajec Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já nevím, ale jakkoli ho nakořením, tak pokaždé je ve finále takový nemastný neslaný, bez chuti. Nevíte o nějakém fíglu, aby byl chutný nebo s ním máte taky stejnou zkušenost? Dík, Barča

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles