Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.03. 2019
Dnes má svátek Ivona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Žďárský koláč

fotka Žďárský koláč
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Žďárský koláč:

400 g polohrubé mouky  | 240 g práškového cukru  | 100 g hery  | 2 vejce  | 1 prášek do pečiva  | 1 vanilkový cukr  |  strouhaná citronová kura  |  mléko na zadělání  |  maková nebo tvarohová nápln  | 1 vejce na potření

Postup přípravy receptu Žďárský koláč:

Nastrouháme tuk a na vále zpracujeme s ostatními přísadami těsto, které necháme v chladu odpočinout nejméně hodinu. Pak asi ze 3/4 těsta vyválíme placku, kterou válečkem přeneseme na vymazaný plech. Okraje upravíme a naplníme makovou nebo tvarohovou náplní, případně povidly. Ze zbývajícího těsta uděláme válečky, ze kterých na koláči uděláme mřížky. Pomažeme rozkvedlaným vejcem a upečeme ve středně teplé troubě.


Fotky receptu Žďárský koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žďárský koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !