Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žížala Nelinka

fotka Žížala Nelinka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Žížala Nelinka:

na piškot :  | 6 vajec  | 6 lžic cukru  | 1 ks vanilkového cukru  | 6 lžic polohrubé mouky  | na krém :  | 25 dkg prášku do pečiva  | 2 ks celá vejce  | 2 ks másla

Postup přípravy receptu Žížala Nelinka:

Vajíčka s cukrem ušleháme do pěny, přidáme mouku a promícháme. Těsto vlijme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 - 12 minut. Vychladlé potřeme krémem a ozdobíme. Krém svaříme ve vodní lázni a do vychladlého postupně zašleháváme dvě celá másla. Z každé rolády uřízneme kousek na kouličku, ze které vytvoříme hlavičku žížaly a polijeme čokoládou. Očička a pusinku vytvoříme například z želé. Nožičky jsou z kornoutků na zmrzlinu, namáčených v čokoládě. Žížalu nazdobíme krémem podle fantazie. Růžky vyrobíme za dvou trubiček namočených v čokoládě. Místo želé můžeme na ozdobení použít třeba barevné lentilky. Krém můžeme navrchu posypat trochou strouhané čokolády, kokosem nebo ořechy.


Fotky receptu Žížala Nelinka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žížala Nelinka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !