Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ananas s bezé

fotka Ananas s bezé
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Ananas s bezé:

1 ananas  | 100 ml bílého rumu  | 200 g cukru  | 1 lžíce citronové štˇávy  | špetka skořice  | 1 bílek  | 120 g cukru  | trochu malin(na zdobu)

Postup přípravy receptu Ananas s bezé:

1. Ananas oloupeme, zbavíme dřevnatého středu, nakrájíme na plátky a pokapeme ru­mem. Mandle nasucho opražíme. Cukr, lžičku citronové štávy a skořici dozlatova zkarameli­zujeme. Vmícháme mandle. Vše rozprostřeme na vymazaný plech a necháme vychladnout. Z karamelu vybereme několik mandlí a odlo­žíme stranou, zbylý karamel naplníme do plastikového sáčku a rozmačkáme válečkem na nudle.

2. Troubu předehřejeme na 150 °C. Bílek ušleháme s citronovou šťávou, postupně při­sypáváme cukr a vmícháváme mandle s karamelem. Plátky ananasu pokla­deme na plech a přidáme ko­pečky pěny. Pečeme asi 20 min. dozlatova. Ozdobíme mandlemi a malinami.


Fotky receptu Ananas s bezé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ananas s bezé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !