Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Arabské lečo Šakšůlka

fotka Arabské lečo Šakšůlka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Arabské lečo Šakšůlka:

2 zelené papriky  | 5 rajčat  | 1 cibule  | 2 stroužky česnek  |  sůl  |  směs koření sedmi vůni  |  olivový olej  | 5 vajec

Postup přípravy receptu Arabské lečo Šakšůlka:

Cibuli necháme zesklovatět na oliv. oleji, přidáme na kostičky pokrájené papriky a necháme asi 5 min. dusit. Poté přidáme na kostičky nakrájená rajčata, nadrobno nasekaný česnek, sůl, koření a dusíme dalších 10-15 minut. Potom celou směs podlijeme trochou vody a rozklepneme na ni vajíčka - nemícháme, vajíčka zůstanou jako když děláte volská oka. Vajíčka posolíme, posypeme trochou koření, přiklopíme pokličkou a necháme zvolna dusit do uvaření vajec. Podle potřeby podleváme vodou.
Podáváme s chlebem.



Fotky receptu Arabské lečo Šakšůlka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Arabské lečo Šakšůlka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !