8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baklažány na murcijský způsob

fotka Baklažány na murcijský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Baklažány na murcijský způsob:

2 kg baklažánů  | 2 cibule  | 1 lžíce dobromysli  | špetka bílého pepře  | 4 stroužky česneku  | 1/2 šálku olivového oleje  | 4 vejce  | 1 dl bílého vína

Postup přípravy receptu Baklažány na murcijský způsob:

V kastrolu v horkém oleji osmahneme stroužky česneku a současně vydusíme jemně nakrájenou cibuli. Jakmile zesklovatí, přidáme baklažány nakrájené na jemné plátky, zamícháme a pod pokličkou dusíme 15 minut na slabém ohni. Okořeníme dobromyslem, osolíme a opepříme. Dále dusíme pět minut, až jsou baklažány hotovy. Přidáme trochu bílého vína. Rozmícháme vejce a rozestřeme po zelenině, přikryjeme pokličkou, dokud vejce neztuhnou. Podáváme s toasty.


Fotky receptu Baklažány na murcijský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baklažány na murcijský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !