Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Asparágusový štrůdl

fotka Asparágusový štrůdl
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Asparágusový štrůdl:

800 g zeleného chřestu  | 400 g bílého chřestu  | 100 g tučného tvarohu  | 3 lžičky kukuřičného škrobu  | 2 lžíce hladké mouky  | 4 žloutky  |  sůl  |  pepř  | 1 balíček listového těsta  | 30 g másla  | 4 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Asparágusový štrůdl:

Chřest oloupeme, hlavičky povaříme 10 min. v osolené vodě. Výhonky nakrájíme na kousky, uvaříme doměkka, scedíme, rozmixujeme, smícháme s tvarohem, škrobem, moukou, žloutky, osolíme, opepříme a dáme vychladnout. Z těsta vyválíme plát, posypeme strouhankou, naneseme nádivku, aby zůstala 1/3 volná. Na povrch rozdělíme hlavičky a opatrně závin stočíme, potřeme máslem, dáme na plech, pečeme 60 min. při 180°C. Podáváme s holandskou omáčkou.


Fotky receptu Asparágusový štrůdl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Asparágusový štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !