8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škubánky se zakysanou smetanou

fotka Škubánky se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Škubánky se zakysanou smetanou:

1 kg brambor  | 200 g krupice  |  sůl  |  rozpuštěné máslo  |  zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Škubánky se zakysanou smetanou:

Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme je ve slané vodě. Uvaříme je téměř do měkka a vodu slijeme do hrnečku. Tuto vodu nalijeme zpátky na brambory asi na dva prsty, brambory zasypeme krupicí a obráceným koncem vařečky uvěláme několik šťouchů. Hrnec přikryjeme pokličkou a necháme ho na vypnuté plotně asi 10 minut stát. Odstáté uvařené brambory potom rozšťoucháme šťouchadlem a dobře vymícháme. Hmota by měla být pěkně hladká a tuhá, bez hrudek z kousků brambor. Podle chuti ji osolíme. V kastrůlku rozpustíme kousek másla, namáčíme do něho lžíci a tou nabíráme hotovou bramborovou hmotu. Vykrajujeme škubánky, které klademe na připravené talíře. Nakonec je polijeme zakysanou smetanou a můžeme posypat pažitkou.


Fotky receptu Škubánky se zakysanou smetanou:

Škubánky se zakysanou smetanou
Fotky vložil: Vlaďuša 
Hodnocení receptu Škubánky se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !