Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole po břešťansku

fotka Fazole po břešťansku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Fazole po břešťansku :

500 g fazole  | 1 rajský protlak  | 200 g kečup  |  tmavá jíška  |  sůl  |  pepř  |  cibule  |  chleba  |  ocet  |  cukr

Postup přípravy receptu Fazole po břešťansku :

Fazole si necháme 24 hodin namočit. Slejeme polovinu vody a dolejeme tak, aby bylo asi 3 cm nad fazole a dáme vařit cca 40 min, dokud fazole nejsou měkké a občas je zamícháme. Když jsou fazole měkké slejeme vodu a necháme si asi 0,5 dcl přidáme protlak a kěčup a necháme chvíli povařit. Zahustíme jíškou a dochutíme solí, pepřem, octem, cukrem podle chuti. A necháme chvlí povařit, na drobno nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova a vmícháme do fazolí. Podáváme s chlebem a můžeme přidat i osmažený kabanos nebo párek.


Fotky receptu Fazole po břešťansku :

Fazole po břešťansku
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Fazole po břešťansku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !