Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bazalkové špagety

fotka Bazalkové špagety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bazalkové špagety :

1 balíček špagety  |  tuk (např. Rama Cullinesse)  | 2 - 3 ks cibule  | 6 - 7 ks stroužků česneku  | 2 ks trojúhelníčky taveného sýra  | 1 - 2 ks koření v kostce Bazalka - oregano od Maggi  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bazalkové špagety :

Špagety uvaříme v osolené vodě. Na tuku zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájený česnek a chvíli restujeme. Poté přidáme trojúhelníčky sýra, který necháme rozpustit a přidáme 1-2 kostky koření. Pořádně promícháme, aby se obé rozpustilo, a stáhneme z ohně. Uvařené špagety necháme pořádně okapat a nasypeme na velkou pánev ke směsi. Pořádně promícháme se směsí, osolíme, opepříme a ještě chvilku zahříváme. Pokud nechceme mít špagety tak suché, tak můžeme ke směsi přilít smetanu a necháme zahřát a pak teprve přidat špagety.



Fotky receptu Bazalkové špagety :

Bazalkové špagety
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Bazalkové špagety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !