Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák s nivou

fotka Zapečený květák s nivou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Zapečený květák s nivou :

1 květák  | 2 vejce  | 20 dkg nivy  | 3 lžíce másla  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Zapečený květák s nivou :

Ve slané vodě uvaříme do poloměkka květák. Mezitím si vymažeme máslem skleněnou zapékací formu a vysypeme strouhankou. Na polovině másla usmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku, kdo má rád maso, může přidat kousek anglické slaniny. Uvařený květák rozsekáme na menší kousky, vmícháme orestovanou cibulku, žloutky, ušlehaný bílek a nastrouhanou Nivu. Pokud máme čerstvé bylinky, přidáme petrželku nebo meduňku. Povrch můžeme zasypat strouhaným tvrdým sýrem (doporučuji Blaťácké zlato) a dáme zapéct do středně vyhřáté trouby do zlatova, cca 20 minut. Podáváme jako samostatné jídlo, příp. s vařeným bramborem.


Fotky receptu Zapečený květák s nivou :

Zapečený květák s nivou
Zapečený květák s nivou
Fotky vložil: Mangovka,sámo 
Hodnocení receptu Zapečený květák s nivou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !