Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bliny s kysanou smetanou

fotka Bliny s kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bliny s kysanou smetanou:

1 svazek kopr  | dle chuti: sůl  | 150 g mouka hladká  | 125 ml mléko  |  20 g droždí  | 300 g losos uzený  | 2 ks vejce  | 1 lžička cukr  | 150 g mouka pohanková  | 200 g smetana kysaná  | 125 g máslo

Postup přípravy receptu Bliny s kysanou smetanou:

Promícháme oba druhy mouky, Do jiné mísy vlijeme ½ litru vody a rozdrobíme do ní droždí. Metlou přimícháme polovičku mouky a necháme na teplém místě kynout asi hodinu. Rozehřejeme asi 40 g másla, kvásek promícháme, oddělíme žloutky od bílků. Do kvásku přidáme máslo, sůl, cukr, žloutky, zbytek mouky a mléko. Necháme zase asi hodinu kynout. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme ho do těsta a na pánvičce třeba v lívanečníku pečeme malé placičky na másle. Upečené bliny potřeme trochou másla a skládáme je na sebe. Bliny na talíři zdobíme kysanou smetanou, přiložíme kousíček lososa a zdobíme koprem.



Fotky receptu Bliny s kysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bliny s kysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !