Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborová kaše zapečená s tofu hamburgerem

fotka Bramborová kaše zapečená s tofu hamburgerem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bramborová kaše zapečená s tofu hamburgerem:

500 g brambor  | 250 ml mléka  |  kousek másla  |  sůl  | 2 plátky tofu hamburgeru  | 1 červená paprika  |  jarní cibulka

Postup přípravy receptu Bramborová kaše zapečená s tofu hamburgerem:

Brambory uvaříme doměkka v osolené vodě, slijeme z nich vodu, přidáme horké mléko a kousek másla a vše rozmixujeme. Takto připravenou kaši nalijeme do zapékací misky, poklademe ji na kousky nakrájeným tofu hamburgerem, malými čtverečky červené papriky a kousky jarní cibulky. Pečeme v troubě vyhřáté na 220 °C asi 7 minut.



Fotky receptu Bramborová kaše zapečená s tofu hamburgerem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborová kaše zapečená s tofu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !