Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bramborové krokety se žampióny

fotka Bramborové krokety se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bramborové krokety se žampióny:

500 g brambor  | 100 g libovější anglické slaniny  | 1 cibule  | 1 malá plechovka krájených žampiónů  | 2 vejce  |  sůl  |  zelená petrželka  | na obalení:  |  hladká sójová mouka  | 2 vejce  |  kukuřičná strouhanka  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Bramborové krokety se žampióny:

Přibližně stejně velké brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, necháme vychladnout a najemno je nastrouháme do mísy. Na pánvi orestujeme na malé kostičky nakrájenou anglickou slaninu, přidáme najemno nasekanou cibuli a slité žampióny. Vše dohromady podusíme na mírném plameni pod pokličkou asi 10 minut. Do mísy k bramborám přidáme vejce, žampiónovou směs, osolíme a vypracujeme těsto, ze kterého tvarujeme malé kroketky. Ty obalíme v trojobalu a smažíme ze všech stran dozlatova.


Fotky receptu Bramborové krokety se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové krokety se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !