600 g brambory
| 4 ks velká rajčata
| 2 ks zelená paprika
| 2 lžíce olej
| 1 ks cibule
| 1 lžíce kečup
| 1 lžička sójová omáčka
| 2 ks vejce
| voda na podlití
| sůl, pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Bramborové lečo:
Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, vmícháme očištěné na nudličky nakrájené papriky, oloupané, na kostičky nakrájené brambory a podlité trochou vody dusíme téměř do změknutí brambor. Přidáme pokrájená rajčata, kečup, sójovou omáčku a dodusíme už bez podlévání. Vmícháme vejce a za stálého míchání je necháme srazit.
Hotové bramborové lečo dochutíme solí a pepřem.
Fotky receptu Bramborové lečo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!