Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborové lečo

fotka Bramborové lečo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bramborové lečo:

600 g brambory  | 4 ks velká rajčata  | 2 ks zelená paprika  | 2 lžíce olej  | 1 ks cibule  | 1 lžíce kečup  | 1 lžička sójová omáčka  | 2 ks vejce  |  voda na podlití  |  sůl, pepř podle chuti

Postup přípravy receptu Bramborové lečo:

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, vmícháme očištěné na nudličky nakrájené papriky, oloupané, na kostičky nakrájené brambory a podlité trochou vody dusíme téměř do změknutí brambor. Přidáme pokrájená rajčata, kečup, sójovou omáčku a dodusíme už bez podlévání. Vmícháme vejce a za stálého míchání je necháme srazit.

Hotové bramborové lečo dochutíme solí a pepřem.


Fotky receptu Bramborové lečo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborové lečo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !