Postup přípravy receptu Bramborový salát po italsku:
Brambory opereme a očistíme a dáme je do hrnce s vodou. Přivedeme k varu a vaříme 8-12 minut, nebo až začnou měknout. (Doba varu závisí na velikosti brambor).
Ostrým nožem pokrájíme sušená rajčata na tenké plátky. K přípravě zálivky smícháme v misce jogurt a majonézu a podle chuti mírně osolíme a opepříme. Promícháme se sušenými rajčaty a nasekanou petrželkou.
Brambory vyjmeme děrovanou naběračkou, důkladně je osušíme a dáme je stranou vychladnout. Používáme-li větší brambory, nakrájíme je na 5 cm velké špalíky.
Brambory přelijeme zálivkou a důkladně promícháme. Bramborový salát dáme vychladnout na 20 minut do lednice a pak podáváme jako předkrm nebo přílohu.
Fotky receptu Bramborový salát po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!