Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s dresingem

fotka Brambory s dresingem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Brambory s dresingem:

8 - 10 ks brambory  | kelímek zakyzané smetany  | kelímek bílého jogurtu  | 1 ks lučina  | špetka soli, pepře  | dle chuti česnek  | trochu sekané petrželky a křenu

Postup přípravy receptu Brambory s dresingem:

Středně velké brambory očistíme, osušíme a zabalíme do alobalu (každou zvlášť). Naskládané na mřížce pečeme 45 minut na 220 stupňů. Mezitím rozmícháme kelímek zakýsané smetany s kelímkem bílého jogurtu a lučiny. Přisolíme, dochutíme česnekem, pepřem, sekanou pažitkou a strouhaným křenem. Do upečeného bramboru bouchneme pěstí, vyjmeme z alobalu a vydličkou otevřeme. Osolíme, poklademe vločkami másla, zalijeme dresingem a zapíjíme podmáslím!!! Je to moc chutné, vřele doporučuji.


Fotky receptu Brambory s dresingem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s dresingem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !