Vložil: | lemurka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Brambory v alobalu:
4 větší brambory na osobu
| dle potřeby: olej
| dle chuti: bylinkové máslo
| dle chuti: česnek
| dle chuti: sůl a drcený kmín
| dle potřeby: alobal
Postup přípravy receptu Brambory v alobalu:
Omyté brambory ve slupce položte na pomaštěný čtverec alobalu a nařízněte nahoře do kříže asi 0,5 cm hlubokého. Do něj vložte oloupaný stroužek česneku, posolte, pokmínujte a uzavřete alobal.
Dejte péci do předehřáté trouby.
Na stůl servírujte v rozbaleném alobalu s mističkou bylinkového másla.
V kombinaci s rybou pečenou na másle a pepři, sklenkou vychlazeného bílého vína a kompotem z broskví je lahůdkou.
Fotky receptu Brambory v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!