Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bylinkové lečo z cukety a lilku

fotka Bylinkové lečo z cukety a lilku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

200 g červené cibule  | 3 stroužky česneku  | 3 naťové cibulky  | 500 g paprik (různé barvy)  | 1 malá cuketa  | 1 menší lilek  |  olivový olej  | 120 g cherry rajčátek  | 1 lžíce lístečků tymiánu  | 1 lžíce čerstvého oregana  | 200 ml vývaru z kostky  |  sůl  |  pepř  | 50 g nastrouhaného sýra (nejlépe parmazánu)

Postup přípravy receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

Cibulky a česnek oloupeme. Cibulky pokrájíme na měsíčky, stroužky česneku přepůlíme. Očištěné cibulky nakrájíme na špalíčky, papriky na kostičky, cuketu a lilek na plátky. Kolečka cukety nakonec ještě rozpůlíme. V pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm cibuli, naťové cibulky a česnek. Přidáme papriky, lilek, cuketu a krátce (asi 5 minut) je opékáme. Rajčátka omyjeme a rozkrojíme. Spolu s tymiánem a oreganem je vmícháme do směsi na pánvi. Vše potom podlijeme vývarem, osolíme, opepříme podle chuti a pod pokličkou dusíme přibližně 10 minut. Hotové podáváme posypané sýrem, nejlépe parmazánem, který zvýrazní jemnou chuť zeleniny a bylinek. Před podáváním můžeme lečo ještě dozdobit snítkami čerstvých bylinek. Pro větší jedlíky můžeme přidat do směsi kousek libového masa, šunky nebo dietního párku. Vydatnější bude také s fazolemi, které použijeme z konzervy a jen je prohřejeme.


Fotky receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !