Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.10. 2017
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bylinkové lečo z cukety a lilku

fotka Bylinkové lečo z cukety a lilku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

200 g červené cibule  | 3 stroužky česneku  | 3 naťové cibulky  | 500 g paprik (různé barvy)  | 1 malá cuketa  | 1 menší lilek  |  olivový olej  | 120 g cherry rajčátek  | 1 lžíce lístečků tymiánu  | 1 lžíce čerstvého oregana  | 200 ml vývaru z kostky  |  sůl  |  pepř  | 50 g nastrouhaného sýra (nejlépe parmazánu)

Postup přípravy receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

Cibulky a česnek oloupeme. Cibulky pokrájíme na měsíčky, stroužky česneku přepůlíme. Očištěné cibulky nakrájíme na špalíčky, papriky na kostičky, cuketu a lilek na plátky. Kolečka cukety nakonec ještě rozpůlíme. V pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm cibuli, naťové cibulky a česnek. Přidáme papriky, lilek, cuketu a krátce (asi 5 minut) je opékáme. Rajčátka omyjeme a rozkrojíme. Spolu s tymiánem a oreganem je vmícháme do směsi na pánvi. Vše potom podlijeme vývarem, osolíme, opepříme podle chuti a pod pokličkou dusíme přibližně 10 minut. Hotové podáváme posypané sýrem, nejlépe parmazánem, který zvýrazní jemnou chuť zeleniny a bylinek. Před podáváním můžeme lečo ještě dozdobit snítkami čerstvých bylinek. Pro větší jedlíky můžeme přidat do směsi kousek libového masa, šunky nebo dietního párku. Vydatnější bude také s fazolemi, které použijeme z konzervy a jen je prohřejeme.


Fotky receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové lečo z cukety a lilku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků