Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cannelloni se špenáten, treskou a ricottou

fotka Cannelloni se špenáten, treskou a ricottou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Cannelloni se špenáten, treskou a ricottou:

340 g filetů z tresky  | 255 g lasagní verdi  |  sůl  |  černý pepř  | 1 malá nakrájená cibule  | 3 lžíce hladké mouky  | 425 ml mléka  | 1 lžíce čerstvé pažitky  | 1 lžíce sušené pažitky  |  šťáva z 1/2 citronu  | 225 g špenátových lístků  | 255 g sýru ricotta  | 1 lžička čerstvé petrželky  | 1 lžička sušené petrželky  | 1 lžička čerstvé bazalky  | 400 g nakrájených konzervovaných rajčat  | 2 lžíce strouhanky z bílého pečiva  | 30 g nastrouhaného sýra čedar  | 45 g másla

Postup přípravy receptu Cannelloni se špenáten, treskou a ricottou:

Troubu předehřejeme na 180 °C. Rybí filety vložíme do velkého hrnce, zalijeme studenou vodou a 10 minut povaříme. Maso podle potřeby zbavíme kůže a kostí a nakrájíme na kostičky. Lasagne povaříme 2 minuty v osolené vroucí vodě, poté slijeme a necháme okapat na kuchyňském papíře. V hrnci rozpálíme 25 g másla a 4-5 minut v něm na mírném plameni dozlatova osmažíme cibulku. Pak přisypeme mouku a připravíme jíšku. Hrnec sejmeme ze sporáku a postupně do jíšky přimícháváme mléko. Hrnec vrátíme na sporák a mléko za pravidelného míchání přivedeme k varu. Přisypeme do něj pažitku, přilijeme citronovou šťávu a vše okořeníme. V hrnci rozpálíme zbytek másla, na kterém vaříme 2-3 minuty špenát, dokud nezvadne. Tresčí maso smícháme s ricottou a bylinkami a nakonec i se špenátem. Směs rozetřeme na lasagne a každou jednotlivě zabalíme. Nakrájená rajčata rozložíme ve čtvercovém pekáčku a na ně položíme srolované lasagne, které zalijeme omáčkou a posypeme strouhankou a čedarem. Lasagne pečeme v troubě 30-35 minut, dokud jejich povrch nezezlátne.


Fotky receptu Cannelloni se špenáten, treskou a ricottou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cannelloni se špenáten, treskou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !