Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celer s hříbky

fotka Celer s hříbky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Celer s hříbky:

1 - 2 celery (600 g)  | 2 - 3 cibule  | 1 lžíce sádla  | 1 lžíce hladké mouky  | 250 ml suchého bílého vína  | 2 šálky vývaru z hovězích kostí a celeru  |  bobkový list, sůl, pepř, petrželka, máslo, hříbky

Postup přípravy receptu Celer s hříbky:

Celer nakrájíme na 1 cm velké plátky a ve vodě smíchané s bílým vínem uvaříme do poloměkka. Vyjmeme, necháme okapat, mírně prochladnout a nakrájet na kostičky. Jemně pokrájenou cibulku podusíme na sádle, přidáme hladkou mouku a osmahneme. Zalijeme vývarem z kostí a celeru, přidáme bobkový list, pepř a petrželku. Povaříme kolem 10 minut. Odstavíme. Na kousku másla podusíme očištěné pokrájené hříbky, osolíme. Do ohnivzdorné misky dáme pokrájený celer, zasypeme dušenými hříbky a zalijeme přecezenou omáčkou. Přiklopené zapékáme kolem 25 minut.
Podáváme horké s chlebem nebo topinkami.


Fotky receptu Celer s hříbky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celer s hříbky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !