Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černidlo

fotka Černidlo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Černidlo:

250 g pohanky  | 100 g slaniny  |  sůl  | 1 l vody  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Černidlo:

Pohanku přebereme a dobře ve studené tekoucí vodě vypereme, spaříme vařící vodou a necháme v sítu okapat. Vyhřejeme si troubu, pohanku rozložíme na plech a nasucho ji opražíme. Pohanku dáme do kastrola, zalijeme vařící osolenou vodou a na chvíli podusíme, ale nesmíme ji rozvařit. Je-li nutné, přilijeme trochu vařící vody. Ze slaniny si nakrájíme hřebínky, vypražíme je do křupava a ozdobíme jimi kaši, kterou zalijeme vyškvařeným tukem. Pohankovou kaši ozdobíme zelenou petrželkou a podáváme ji horkou.


Fotky receptu Černidlo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černidlo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !