Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem

fotka Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

350 g Boloňská omáčka  | 200 g čerstvý listový špenát  | 50 g šalotka  | 180 g hladká mouka  | 100 g sýr Ricotta ( smetanový sýr )  | 3 ks žloutek  | 0,5 dcl oleje slunečnicového  | 2,5 g bazalka čerstvá ( popř. sušené )  | 1 g kurkuma  | 8 g sůl  |  pepř mletý barevný  | 0,5 dcl olivový olej

Postup přípravy receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

Na olivovém oleji zprudka orestujeme šalotku krájenou najemno, přidáme očištěný čerstvý špenát ( natrhané celé listy bez stonků ) a Boloňskou omáčku. Ohřátou směs posypeme čerstvě sekanou bazalkou a servírujeme s těstovinou.
Domácí raviola: „může být i průmyslová“
Z hladké mouky, žloutků, kapky olivového oleje, špetky soli a kurkumy si vypracujeme hladké pevnější těsto, které necháme asi 1 hodinu odležet v hladu. Těsto vyválíme na tenký podélný plát. Sýr vkládáme po 10 cm na těsto, které máme potřené žloutkem. Tím samým vyváleným plátem sýr překrejeme a řádně upevníme. Rádýlkem na těsto vykrojíme stejné ravioly, tak aby byly úhledné a sýr byl uprostřed těsta. Těstovinu vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut.


Fotky receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !