Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.10. 2017
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem

fotka Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

350 g Boloňská omáčka  | 200 g čerstvý listový špenát  | 50 g šalotka  | 180 g hladká mouka  | 100 g sýr Ricotta ( smetanový sýr )  | 3 ks žloutek  | 0,5 dcl oleje slunečnicového  | 2,5 g bazalka čerstvá ( popř. sušené )  | 1 g kurkuma  | 8 g sůl  |  pepř mletý barevný  | 0,5 dcl olivový olej

Postup přípravy receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

Na olivovém oleji zprudka orestujeme šalotku krájenou najemno, přidáme očištěný čerstvý špenát ( natrhané celé listy bez stonků ) a Boloňskou omáčku. Ohřátou směs posypeme čerstvě sekanou bazalkou a servírujeme s těstovinou.
Domácí raviola: „může být i průmyslová“
Z hladké mouky, žloutků, kapky olivového oleje, špetky soli a kurkumy si vypracujeme hladké pevnější těsto, které necháme asi 1 hodinu odležet v hladu. Těsto vyválíme na tenký podélný plát. Sýr vkládáme po 10 cm na těsto, které máme potřené žloutkem. Tím samým vyváleným plátem sýr překrejeme a řádně upevníme. Rádýlkem na těsto vykrojíme stejné ravioly, tak aby byly úhledné a sýr byl uprostřed těsta. Těstovinu vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut.


Fotky receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a domácí raviolou plněnou smetanovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvý špenát s boloňskou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !