Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chobotničky dušené na víně

fotka Chobotničky dušené na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Chobotničky dušené na víně:

400 g mražených chobotniček  | 50 ml olivového oleje  | 50 ml bílého vína  | 2 bobkové listy  | 2 zrnka nového koření  |  sůl  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Chobotničky dušené na víně:

V kastrolu rozehřejeme olivový olej a vložíme do něj rozmražené chobotničky i s tekutinou, která vznikla při rozmražování. Podlijeme vínem, mírně osolíme, přidáme bobkové listy a nové koření. Přikryjeme, snížíme teplotu a pomalu dusíme asi 20 minut, dokud se tekutina téměř nevypaří. Podáváme na horké míse, pokapané citrónovou šťávou a jako přílohu zvolíme pečivo a salát z čerstvé zeleniny.


Fotky receptu Chobotničky dušené na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chobotničky dušené na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !