Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem

fotka Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:

200 g čerstvého zeleného a bílého chřestu  | 50 g hnědého cukru  | 1 grep  | 50 g čokolády na vaření  | 50 ml mléka  | 100 g jahodového sorbetu  | 4 střiky růžového sektu  | podle libosti špetka chilli

Postup přípravy receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:

Směs zeleného a bílého chřestu zbavíme dřevnatých konců, oloupeme a nakrájíme na větší špalíčky, 2 minuty povaříme ve vodě ochucené cukrem a šťávou z grepu, necháme zchladnout.
Čokoládu na vodní lázni rozpustíme a dobře promícháme s mlékem, pokud žádáme pikantnější verzi, přidáme špetku chilli. Chřest vyjmeme z marinády, přelijeme čokoládovou omáčkou, doplníme kuličkou jahodového sorbetu a zakápneme sektem.


Fotky receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou, jahodovým sorbetem a sektem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest marinovaný v cukru s čokoládou,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !